Ε.Φ.Ο.Α: Διαθέτει τα έσοδα του Πανελλήνιου στους πυρόπληκτους

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προέβη η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ), η οποία, με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρός της κ. Δημήτρης Σταματιάδης, αποφάσισε να διαθέσει τα έσοδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών στους πυρόπληκτους από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν και συνεχίζουν να πλήττουν τη χώρα μας. 

Αναλυτικά η δήλωση 

“Η σκέψη της οικογένειας του ελληνικού τένις είναι στους συμπολίτες και φίλους που ταλαιπωρήθηκαν και ταλαιπωρούνται, που έχασαν τις περιουσίες τους από τη λαίλαπα της πυρκαγιάς.

“Στην πατρίδα μας που καίγεται, στις δασικές εκτάσεις που καταστράφηκαν, στα ζώα που ανήμπορα χάθηκαν. Ένα τεράστιο Ευχαριστώ στους πυροσβέστες μας, στους εθελοντές, στους αστυνομικούς και το στρατό μας για τις τεράστιες προσπάθειες που ακόμα και με κίνδυνο της ζωής τους καταβάλουν για να προστατέψουν την Πατρίδα και τις περιουσίες όλων μας.”

“Ο αθλητισμός, ενεργό κομμάτι της κοινωνίας μας έχει τον δικό του πολύ σημαντικό ρόλο τις δύσκολες αυτές στιγμές.” 

“Η Ε.Φ.Ο.Α. σαν ελάχιστη πρώτη συμβολή της στην ανακούφιση των πληγέντων αποφάσισε να διαθέσει τα έσοδα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών που μόλις ολοκληρώθηκε και σε συνεργασία με την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς να προγραμματίσει δράσεις για το σκοπό αυτό.”

“Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που αγωνίσθηκαν κάτω από αντίξοες και δύσκολες συνθήκες , στα μέλη και το προσωπικό του ιστορικού Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών και της Ε.Φ.Ο.Α. που όλοι μαζί βοήθησαν στην ολοκλήρωση μιας πραγματικά άριστης διοργάνωσης.”

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ