Αυλαία στο Babolat Tennis Open στον ΟΑΘ

Μετά από 36 ημέρες γεμάτες τένις και συναρπαστικές χωμάτινες μονομαχίες, το Babolat Tennis Open που πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά στον ιστορικό Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης, έλαβε τέλος.

Την Κυριακή (07/11) πραγματοποιήθηκαν οι τελευταίοι τελικοί και η σπουδαία διοργάνωση ολοκληρώθηκε με την τελετή λήξης και απονομής των τροπαίων στους φιναλίστ, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Το παρόν στις εγκαταστάσεις του κορυφαίου Ομίλου έδωσε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και πρώην πρόεδρος του ΟΑΘ, Δημήτρης Σταματιάδης όπου μαζί με τον νυν Πρόεδρο του Ομίλου, Χάρη Μέγα και τον διευθυντή των Αγώνων, Νίκο Γαλατιανό, έστειλαν μήνυμα ενότητας προτάσσοντας τον Όμιλο Θεσσαλονίκης ως έναν από τους βασικούς κινητήριους μοχλούς ανάπτυξης του Ελληνικού τένις.

Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου τον Σεπτέμβρη ενώ στο ενδιάμεσο θα διοργανωθούν κι άλλα σπουδαία τουρνουά στον Όμιλο όπως το Ε1 που διεξάγεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, το διεθνές τουρνουά βετεράνων “Μακεδονία” τον Μάϊο του 2022 καθώς κι άλλα events που πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα.

ΤΑ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ BABOLAT TENNIS OPEN 2021

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ