Αντίθετος με το σχέδιο ενίσχυσης των παικτών τένις ο Τιμ

Κάθετα αντίθετος με την πρόταση να συγκεντρωθούν χρήματα από τους κορυφαίους τενίστες για αυτούς που βρίσκονται στα χαμηλά της κατάταξης εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ντομινίκ Τιμ.

Ο Νο3 τενίστας του κόσμου, μιλώντας στο Krone Sport στάθηκε στον αντιεπαγγελματισμό που έχει συναντήσει από αντιπάλους, τονίζοντας πως θα προτιμούσε να ενισχύσει ανθρώπους και ιδρύματα που έχουν ανάγκη.

«Κανένας από τους παίκτες που βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη δεν βρίσκεται σε κίνδυνο για τη ζωή του. Έχω συναντήσει παίκτες στα Tour που δεν είναι αφοσιωμένοι στο άθλημα. Πολλοί από αυτούς είναι αντιεπαγγελματίες. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τους δώσω χρήματα» σχολίασε αρχικά ο Αυστριακός και συνέχισε:

«Θα προτιμούσα να τα δώσω σε ανθρώπους και ιδρύματα που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Δεν υπάρχει επάγγελμα που να σου διασφαλίζει επιτυχία και υψηλό εισόδημα από την αρχή της καριέρας σου. Δεν χαρίστηκε τίποτα στους παίκτες που αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο. Όλοι έπρεπε να κερδίσουμε με μάχη την άνοδο στην κατάταξη».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ