Με αντιδράσεις η προκήρυξη του Πανελληνίου πρωταθλήματος Α-Γ

Ο Όμιλος Αντισφαιρίσεως Αθηνών θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθεί το διάστημα 30/7-8/8, όπως ανακοίνωσε η ΕΦΟΑ.

Όπως αναφέρει η προκήρυξη, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γεννημένοι από το 2007 και κάτω, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να αγωνίζονται σε μονά, διπλά και διπλά μικτά. 

Η δράση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 30/7 με τα προκριματικά Ανδρών-Γυναικών, ενώ το κυρίως ταμπλό αναμένεται να ξεκινήσει την Κυριακή 1/8 με την αυλαία του Πανελληνίου να πέφτει την Κυριακή 8/8. 

Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής οι αγώνες ενδέχεται να αρχίσουν μία μέρα νωρίτερα και σεπερίπτωση μικρής συμμετοχής μία μέρα αργότερα, όπως αναφέρει η προκήρυξη της ΕΦΟΑ. 

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27/7, στις 10:30 για τους Άνδρες και στις 11:00 για τις γυναίκες στα γραφεία της ΕΦΟΑ. 

Αναλυτικά η προκήρυξη 

Ο προβληματισμός του Φοίβου Μιχαλόπουλου

Τον προβληματισμό του εξέφρασε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, Φοίβος Μιχαλόπουλος, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Λονδίνο, μαζί με την Μιχαέλα Λάκη, που αγωνίζεται στο Wimbledon (juniors). 

Αναλυτικά τα όσα ανάρτησε ο Έλληνας προπονητής

%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82 %CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ