2ο Spring Koropi Tennis Open

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο SPRING KOROPI TENNIS OPEN για παιδιά 7-14 χρονών στις 11-12-18 & 19/03 του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορωπίου. Το 1ο σαββατοκύριακο οι εγκαταστάσεις του ομίλου γέμισαν από μικρούς αθλητές που αγωνίστηκαν στην πορτοκαλί και πράσινη μπάλα, ενώ το 2ο σαββατοκύριακο σειρά είχαν τα U12 & U14 κορίτσια και αγόρια.

Οι νέοι αθλητές που κατέφτασαν από όλους τους συλλόγους εντός αλλά και εκτός Αττικής, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στα γήπεδα, απόλαυσαν την συμμετοχή τους στον αγώνα και φυσικά την απονομή κυπέλλων και μεταλλίων.

Μετά την απονομή ακολούθησε κέρασμα όπου τα νέα παιδιά από διάφορους συλλόγους είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους, αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά να ξανασυναντήσουν τους φίλους τους.

Γονείς και προπονητές ευχαριστήθηκαν εξίσου τους αγώνες καθώς έζησαν την αγωνία των games σε ένα ευχάριστο περιβάλλον στην εξοχή, με ηλιόλουστο καιρό.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συλλόγους που μας τίμησαν μαζικά με την παρουσία τους στο 2ο SPRING KOROPI TENNIS OPEN. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Δίνουμε ραντεβού στο επόμενο μας τουρνουά, στο ιδιαίτερα δημοφιλές πλέον KOROPI TENNIS FESTIVAL που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο!!

Video highlights

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ