Ζιζέλ: Έσωσε θαλάσσια χελώνα on camera-Το μήνυμά της

Τη ζωή μιας θαλάσσιας χελώνας που είχε ξεβραστεί στην ακτή και ήταν ετοιμοθάνατη έχοντας μπλεχτεί στα δίχτυα ψαράδων έσωσε η Ζιζέλ.

Το τοπ μόντελ από τη Βραζιλία και σύζυγος του θρύλου του NFL, Τομ Μπρέιντι, κατέγραψε την αγωνιώδη προσπάθειά της και την ευτυχή κατάληξη σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram στέλνοντας ένα μήνυμα για την προστασία της φύσης.

«Περπατούσα στην παραλία, όταν ο σκύλος μου άρχισε να γαβγίζει σε έναν σωρό από σκουπίδια που είχαν ξεβραστεί στη στεριά από το κύμα. Όταν πλησίασα είδα μια πανέμορφη θαλάσσια χελώνα να είναι αναποδογυρισμένη. Στα μάτια της έβλεπα πως ήταν εξαντλημένη και είχε χάσει την ελπίδα της, καθώς είχε μπλεχτεί σε δίχτυα. Άρχισα αμέσως να την απελευθερώνω, αλλά ακόμη κι όταν την ξεμπλέξαμε, ήταν εξουθενωμένη για να επιστρέψει στη θάλασσα. Τη σήκωσα και τη μετέφερα στο νερό και με ανακούφιση την είδα να κολυμπά ελεύθερη. Δυστυχώς πολλά άλλα ζώα πεθαίνουν στα δίχτυα. Πρέπει να προσέχουμε ως ανθρώπινο είδος τα υπόλοιπα ζώα. Ας αναλογιστούμε πως η αλλαγή έρχεται αν όλοι μας κάνουμε κάτι μικρό», έγραψε στο Instagram.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ