Ζητάει μπαράζ τίτλου στην Κύπρο η Ανόρθωση

Ξεκάθαρη θέση σχετικά με όσα έχουν συμβεί λόγω κορωνοϊού αλλά και ενόψει ενδεχόμενης συνέχισης του πρωταθλήματος πήρε η Ανόρθωση.

Η διοίκηση της ομάδας, μάλιστα, μέσω επιστολής της με αποδέκτες την ΚΟΠ αλλά και την UEFA, τονίζει ότι θα προχωρήσει σε κάθε κίνηση προστασίας των δικαιωμάτων του συλλόγου, ενώ προτείνει ο φετινός τίτλος του πρωταθλητή στην Κύπρο να κριθεί σε αγώνα μπαράζ με την Ομόνοια, με την οποία ισοβαθμούσαν μέχρι την διακοπή εξαιτίας της πανδημίας.

«Θεωρούμε πως η ομοσπονδία είναι υποχρεωμένη να δώσει συνέχεια στο πρωτάθλημα και να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από την προκήρυξη, όπως ένας συμβαλλόμενος θα ήταν σε μια άλλη ιδιωτική σύμβαση, έχοντας υπόψη ότι το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας, έχει καταστεί απλώς δυσκολότερο αλλά όχι αδύνατο. Αν δεν το πράξει, θα ενεργήσει με τον ίδιο τρόπο που έπραξε η ομοσπονδία του Μαρόκου. Το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) επικύρωσε την απόφαση κατά της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του Μαρόκου, διότι ακριβώς η διεξαγωγής διοργάνωσης απλώς κατέστη δυσκολότερη, όχι όμως αδύνατη» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ