Ζιάγκος: «Είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη με τον Κεραυνό»

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος στάθηκε στις δυσκολίες ενός «νοκ άουτ» ματς, όπως αυτό με τον Κεραυνό Στροβόλου για τα προκριματικά του BCL και επισήμανε πως δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες σε αυτήν τη διοργάνωση.

Αναλυτικά: «Η προετοιμασία μας έχει ολοκληρωθεί, δουλέψαμε πολύ σκληρά για αρκετό χρονικό διάστημα και μπορώ να πω πως είμαστε ευχαριστημένοι μέχρι ένα σημείο. Η ομάδα δούλεψε, τα παιδιά έχουν πολύ καλό κλίμα μεταξύ τους, επιλέχθηκαν σαν παίκτες και σαν χαρακτήρες για να αντέξουν δύο αγώνες στην εβδομάδα, αλλά και την πίεση μιας τόσο μεγάλης ομάδας, όπως ο Ηρακλής.

Είχαμε προβλήματα στην προετοιμασία μας, βέβαια, με το σοβαρό πρόβλημα που είχε ο Ντάνιελ με την οξεία αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε για μια εβδομάδα με πυρετό κλπ και με τον Τσαϊρέλη, που είχε ενοχλήσεις στο γόνατο. Έτσι, δύο ψηλοί μας δεν μετείχαν στις τελευταίες προπονήσεις, αλλά τώρα είναι μαζί μας και αυτό είναι θετικό.

Ο Κεραυνός είναι μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει μέσα στην έδρα της, δεν υπάρχουν πλέον εύκολες ομάδες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχει αποδειχθεί πολλές φορές. Παίζει στην έδρα του, έχει καλούς ξένους και έχει την ίδια σχεδόν ομάδα τα τελευταία χρόνια, στοιχείο πολύ σημαντικό.

Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε τον αγώνα και μετά να κερδίσουμε και τον επόμενο, αφού η συμμετοχή της ομάδας μας σε τόσο υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη, είναι μεγάλη πρόκληση και στόχος για όλους μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω σε αυτό το σημείο τον φίλαθλο κόσμο μας, που ακόμη και με κλειστά γήπεδα και χωρίς να μπορεί να δει τα φιλικά μας, στηρίζει με απίστευτη θέρμη την προσπάθειά μας και έχει ‘αγκαλιάσει’ την ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε θερμά και θα κάνουμε τα πάντα για να τον έχουμε περήφανο και χαρούμενο στο τέλος της χρονιάς».


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ