Υποψήφια για κορυφαία στην Ευρώπη η Πλευρίτου, «ερυθρόλευκο» χρώμα στα βραβεία

Κοντά σε μια σπουδαία διάκριση βρίσκεται η Ελευθερία Πλευρίτου. Η περιφερειακή της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών και του Ολυμπιακού είναι ανάμεσα στις υποψήφιες για την κορυφαία παίκτρια της Ευρώπης, στα βραβεία της LEN.

Η 25χρονη διεθνής ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της με τη «γαλανόλευκη» και τον σύλλογο του Πειραιά. Με την Εθνική κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και έλαμψε με την παρουσία της, αφού ήταν η MVP της διοργάνωσης. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κατέκτησε την έβδομη θέση, ενώ με τον Ολυμπιακό στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Υποψήφια στις γυναίκες είναι και η Ολλανδή Μπριζίτ Σλίκινγκ, η οποία κατέκτησε τη Euroleague με τις «ερυθρόλευκες». Η πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού στέφθηκε χάλκινη πρωταθλήτρια κόσμου με την εθνική ομάδα της χώρας της και κατέκτησε την τέταρτη θέση σε ευρωπαϊκό και World League.

Χρώμα… Ολυμπιακού υπάρχει και στις υποψηφιότητες των ανδρών, αφού ο Μάρκο Μπίγιατς ξεχωρίζει με την παρουσία του. Ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Κροατία και κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου τερματοφύλακα στο Ευρωπαϊκό. Επίσης, κατέκτησε την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ