Υπεύθυνος Αγώνων Κυπέλλου: «Εκτιμώ πως θα γίνουν τα ματς σε Λαμία και Καραϊσκάκη»

Την εκτίμηση το παιχνίδι στη Λαμία με την ομώνυμη ομάδα και τον Άρη, αλλά και εκείνο του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη θα πραγματοποιηθούν κανονικά έκανε ο υπεύθυνος διεξαγωγής των αγώνων Κυπέλλου στην ΕΠΟ.

Ο Κώστας Νίκας μιλώντας στο metrosport εξήγησε το σκεπτικό που ελήφθησαν οι αποφάσεις αναβολής των άλλων δύο ματς Κυπέλλου και τι συμβαίνει με τα άλλα δύο.

«Είμαι στην ΕΠΟ, βίωσα μία μεγάλη ταλαιπωρία, έχουμε υποχρεώσεις και έπρεπε να βρίσκομαι εδώ. Το ύψος του χιονιού αγγίζει το μισό μέτρο. Το ματς του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν θα πραγματοποιηθεί για να μην μετακινηθούν οι ομάδες. Αποφασίσαμε την αναβολή του όπως και την αναβολή του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Δεν είχαμε κάποιο αίτημα απο τις δύο ομάδες. Ομως μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού σταδίου που αποφάσισε να κλείσει το στάδιο έως την Τετάρτη, ήταν αδύνατο να γίνει το ματς. Το γήπεδο θα είναι παγωμένο, είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει κάτι», ανέφερε ο Κώστας Νίκας και πρόσθεσε:

«Για τα άλλα δύο παιχνίδια, δεν έχουμε κανένα αίτημα από τις ομάδες. Το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι καθαρό, όπως και το γήπεδο της Λαμίας. Είχαμε αίτημα από τον Άρη για αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών, σήμερα υπέβαλε το αίτημα. Το οδικό δίκτυο από τη Θεσσαλονίκη πρός την Λαμία είναι καθαρό. Το αίτημα του Άρη θα συζητηθεί, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να προκύψει αναβολή.

Για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να γίνει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γιατί εκεί δεν μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο λόγω του παγετού. Για το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός και Λαμία – Αρης, εκτιμώ πως και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν. Είναι ανοιχτή η εθνική οδός προς την Λαμία, δεν υπάρχει σταγόνα βροχής, ούτε σταγόνα χιονιού. Στον Πειραιά δεν έχει χιονίσει και το Καραϊσκάκη είναι καθαρό», τόνισε.

Τέλος του ζητήθηκε μια εξήγηση για την ώρα διεξαγωγής του ματς της Λαμίας με τον Άρη, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 20:00.

«Τις ώρες τις κανονίζει η cosmote για την τηλεοπτική μετάδοση, θα αποφασίσει το κανάλι εάν μπορεί να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής του αγώνα με την Λαμία, να μην αρχίσει στις 20:00 και να γίνει νωρίτερα. Ομως η cosmote καθορίζει τις ώρες έναρξης του αγώνα», ανέφερε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ