Υπέγραψε συμβόλαιο… ζωής με τη Βιλερμπάν ο Λάιτι!

Για πάντα κάτοικος… Λιόν ο Ντέιβιντ Λάιτι!

Αν και στην αρχή του καλοκαιριού ο Αμερικανός γκαρντ ήταν έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, τελικά η μεγάλη ανατροπή έγινε και θα συνεχίσει στη Βιλερμπάν!

Μάλιστα, ο έμπειρος γκαρντ υπέγραψε και νέο συμβόλαιο… ζωής με την ομάδα του Τόνι Πάρκερ, η οποία ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2026! Από το 2017 μέχρι σήμερα, ο 33χρονος διανύει τη δεύτερή του θητεία στην ASVEL, καθώς είχε προηγηθεί μία διετία από το 2014 μέχρι το 2016.

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λάιτι, μίλησε στην ιστοσελίδα της Βιλερμπάν ο πρόεδρός της, Τόνι Πάρκερ: «Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά! Πράγματι, μας έθεσε κάποια ερωτήματα, όπως και εμείς από την πλευρά μας. Αλλά, όταν όλος ο κόσμος μου έλεγε: “Πρέπει να τον κρατήσεις”, τότε έπρεπε να κάνουμε τα πάντα για να συμβεί αυτό! Ο Ντέιβιντ θα ολοκληρώσει την καριέρα του με εμάς, θα αποσύρουμε και τη φανέλα του και θα κάνουμε μία γιορτή αντάξια της προσφοράς του. Αλλά, πριν από αυτό, θα συνεχίσει να κατακτά τίτλους και να μας προσφέρει καθημερινά χαρές!».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ