Ξεκίνησε με νέα πρόσωπα ο Ολυμπιακός

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ξεκίνησε την προετοιμασία της το βράδυ της Δευτέρας στο «Μελίνα Μερκούρη» και με αρκετά νέα πρόσωπα.

Αναλυτικά, το «παρών» έδωσαν οι νεοαποκτηθέντες: Άνχελ Μοντόρο, Βούκασιν Ρακότσιγια, Μάρκο Μπούντιτς, Κώστας Κοτανίδης, Γιώργος Παπαβασίλης, Ταξιάρχης Θεολόγος και οι Πέτρος Κανδύλας, Νίκος Πασσίας, Βύρωνας Παπαδόπουλος, Στέφανος Μιχαηλίδης, Θοδωρής Δεληχρήστος, Γαρύφαλλος Μπάγιος, Αλέξανδρος Κουκουλάς.

Τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία οι νεοαποκτηθέντες Ανδρέας Αραπακόπουλος, Μπάμπης Δομπρής, καθώς και οι Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Μάρκο Τερλέτσκι.

Ο Γιώργος Καρασαββίδης δήλωσε πως: «Η ομάδα στήθηκε και είναι αρκετά καινούργια. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να καταφέρουμε να είμαστε εκεί που θέλουμε, αλλά το ρόστερ έχει μια δυναμική, την οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Να πιστέψει ο κόσμος σε εμάς να έρθει, εφόσον υπάρχει η ευκαιρία φέτος, να μας υποστηρίξει και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να του δώσουμε χαρές».

Πέτρος Κανδύλας: «Είναι η πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βλέπω ξανά την ομάδα, με τα παλιά και τα νέα πρόσωπα. Περιμένουμε και την έλευση ορισμένων ακόμα. Πιστεύω ότι, αν δεν έχουμε τον Covid, θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους και μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Άνχελ Μοντόρο: «Ξεκινάμε με την πρώτη προπόνηση. Έχουμε ενέργεια και γεμάτες ‘μπαταρίες’. Περιμένουμε να ξεκινήσει η φετινή σεζόν και ελπίζουμε ότι θα έχουμε επιτυχίες μετά την περυσινή χρονιά που ήταν περίεργη για όλες τις ομάδες, λόγω της κατάστασης με την πανδημία. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

Κώστας Κοτανίδης: «Είμαι αισιόδοξος για τη χρονιά. Τα περισσότερα παιδιά τα ξέρω, έχουμε συνεργαστεί ξανά και έχουμε βρεθεί στις Εθνικές ομάδες. Δεν έρχομαι σε τόσο καινούργιο περιβάλλον και αυτό είναι πολύ καλό. Θα τα δώσουμε όλα στην προετοιμασία, θα δουλέψουμε όπως πρέπει για να είμαστε έτοιμοι στην αρχή της χρονιάς και τα καλύτερα έρχονται».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ