«Βύθισε» την Πασένσε η Βουλιαγμένη

Με.. θαυμαστικό ολοκλήρωσε η Βουλιαγμένη την παρουσία της στον 1ο όμιλο της Α΄ προκριματικής φάσης στο Champions League υδατοσφαίρισης των γυναικών. Έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, η ελληνική ομάδα συνέτριψε 26-3 την οικοδέσποινα Πασένσε.

Ο ΝΟΒ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο γκρουπ με τρεις νίκες και μία ήττα (σ.σ. από την ισπανική Ματαρό, η οποία έκανε το «4 στα 4») και πήρε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία του ομίλου και -παράλληλα- το «εισιτήριο» για τον Β΄ προκριματικό γύρο.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν δεδομένη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πασένσε προηγήθηκε 1-0 με την Τεϊσέρα, 5:39 πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου, και ακολούθησε… «καταιγίδα» γκολ από την ομάδα της Κικής Λιόση, η οποία σκόραρε 11 φορές, πριν η πορτογαλική ομάδα ξαναβρεί το δρόμο προς τα δίχτυα, στα μισά της δεύτερης περιόδου.

Τα οκτάλεπτα: 1-9, 2-4, 0-8, 0-5

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣΕΝΣΕ: Αντζελίνα Μπαρμπόσα, Σίλβα, Κινιέντας, Ντουάρτε, Τεϊσέιρα 2, Μαρία Ινές Μπαρμπόσα, Αντράντε, Ντουάρτε 1, Πεϊσότο, Λουάνα Μάτος, Φρέιρε, Μαργκαρίντα Μάτος, Σόουσα.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κοτσιώνη, Καΐάφα 5, Καλογεροπούλου 2, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ριτζ, Τανκέεβα 2, Μαρία Πάτρα, Στρατηδάκη 8, Ανδρεάδη 3, Μιμίδη 3, Αγγελίδη 3, Ειρήνη Πάτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ