«Βόμβα» με Εντιγκά ο Πόρος!

Μεταγραφική… βόμβα στη Γ’ Εθνική από τον Πόρο!

Η ομάδα της Κρήτης ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της, αφού απέκτησε τον Ντελβίν Εντινγκά!

Ο Πόρος ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, και αναμένεται στο Ηράκλειο, προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής.

Την περίπτωσή του, όπως αναφέρει το grandsport.gr, είχε αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ασαργιωτάκης, ο οποίος κατάφερε να πείσει τον Εντιγκά να πει το «ναι» στον Πόρο.

Σημειώνεται πως ο 34χρόνος μέσος έχει αγωνιστεί σε Οσέρ, Μονακό, Ολυμπιακό, Λοκομοτίβ Μόσχας, Σίβασπορ, Αντάλιασπορ και σε 49 αγώνες της εθνικής ομάδας του Κογκό!

Ο Εντγικά, όπως στηρίζουν οι άνθρωποι του Πόρου, είναι σε καλή φυσική κατάσταση, αφού, παρότι δεν είχε ομάδα το τελευταίο διάστημα, ο ίδιος βρισκόταν στην ομάδα UNFP. Πρόκειται για μία ειδική ομάδα, την οποία έχει δημιουργήσει η ένωση επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, κάνοντας κανονικά προετοιμασία, δίνει φιλικά, ώστε να δείχνουν οι ποδοσφαιριστές την κατάσταση που βρίσκονται.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο πρόεδρος του Πόρου μέσα από τα social media, γράφοντας: «Έχω την τρελή χαρά να ανακοινώσω στους φίλους της ομάδας του Πόρου μια απίστευτη μεταγραφή από Γαλλία. Ο Εντιγκά είναι από σήμερα παίκτης μας».»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ