Βλάχος: «Ήμασταν πιο απελευθερωμένοι στην επίθεση και είχαμε ρυθμό»

Ο τεχνικός της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού τόνισε πως σημείωσαν πολλά γκολ, παρά το νωθρό ξεκίνημα, και θεωρεί πως πλέον μπήκαν στο «κόλπο» της πρόκρισης, δίνοντας το σύνθημα για το ματς της Τετάρτης κόντρα στη Γιουγκ.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι η ομάδα ήταν σε πολύ καλύτερο ρυθμό σήμερα από ότι στο χθεσινό παιχνίδι. Ήταν πιο απελευθερωμένη, κυρίως στην επίθεση, πετύχαμε πολλά γκολ, αν και ξεκινήσαμε νωθρά ελέγξαμε το παιχνίδι και φτάσαμε στη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο και έναντι του οποίου παίρνουμε το προβάδισμα και κοιτάμε να διαχειριστούμε το θέμα τις πρόκρισης, που είναι ο στόχος μας.

Τώρα, κοιτάμε το παιχνίδι με τη Γιουγκ, η οποία παρουσιάζεται πολύ δυνατή στα δυο πρώτα παιχνίδια με πολύ καλό ρυθμό και η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, έχουμε παίξει πολλές φορές με τη Γιουγκ, σίγουρα έχουμε διαφορετική ομάδα από τις προηγούμενες χρονιές, αλλά αυτό δεν λέει κάτι.

Έχουμε ‘κονταροχτυπηθεί’ σε τελικούς Champions League και είναι πάντα ευχάριστο να παίζουμε αντίπαλοι. Θα παίξουμε το τελευταίο μας παιχνίδι σε αυτήν τη φάση, χωρίς να υπάρχει ‘αύριο’. Θα δώσουμε ότι μπορούμε για μια ακόμα νίκη».Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ