Βιεϊρίνια: «Μία εντυπωσιακή νίκη που αποδεικνύει τι μπορούμε να κάνουμε φέτος»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε την αξία του στα προκριματικά του Europa Conference League και έδωσε σύνθημα για μία ακόμα νίκη κόντρα στον ΟΦΗ την Κυριακή. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε βελτίωση και εξέφρασε την ικανοποίησή του που μπορεί να συνεισφέρει ακόμα στην ομάδα, επισημαίνοντας την ποιότητα του Τάισον.

Σε όλη τη διάρκεια των προκριματικών, αλλά και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ έδειξε τις δυνατότητές του με μία εντυπωσιακή νίκη. Ωστόσο, τώρα επικεντρώνεται στον επόμενο αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ την Κυριακή και προσπαθεί να βελτιώσει τυχόν ελλείψεις που υπάρχουν.

Παρόλο που το πλάνο του ΟΦΗ είναι ακόμα ασαφές, ο Βιεϊρίνια δηλώνει ότι η ομάδα είναι καλά και έχει ακόμα χώρο για βελτίωση. Μερικοί παίκτες ενσωματώθηκαν πρόσφατα στην ομάδα και θα έχουν τον χρόνο να ενσωματωθούν πλήρως κατά τη διάρκεια της διακοπής. Ωστόσο, το σημαντικότερο είναι το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Βιεϊρίνια είναι διαθέσιμος για να βοηθήσει την ομάδα και είναι ευχαριστημένος που μπορεί να συνεισφέρει. Όσοι παίκτες είναι στην ενδεκάδα επιθυμούν να παίξουν ολόκληρο τον αγώνα και επομένως, όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα.

Σχετικά με τον Τάισον, ο Βιεϊρίνια αναφέρει ότι ο παίκτης αποδεικνύει την ποιότητά του και ότι έχει ακόμα πολλά να προσφέρει. Αν και κάποιοι μπορεί να είχαν αμφιβολίες για την απόδοσή του, ο Τάισον απέδειξε το αντίθετο με την εξαιρετική του εμφάνιση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ