Βατούτιν: «Το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ θα μειωθεί αρκετά»

Μία σοβαρή μείωση θα γίνει στο μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με όσα είπε ο Αντρέι Βατούτιν, ο οποίος μίλησε για τα μηδενικά έσοδα των ομάδων, αλλά και για τη γενική «παγωμένη» μεταγραφική δραστηριότητα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν στο «Russia 24»:

«Ένα από τα βασικότερα προβλήματα αυτή την στιγμή είναι η απώλεια των εσόδων. Δεν πουλάμε εισιτήρια, δεν έρχονται φίλαθλοι, δεν υπάρχουν ματς, ο κόσμος δεν αγοράζει από τις μπουτίκ και δεν έχουμε τηλεοπτικές καλύψεις. Όλες οι ομάδες αυτή την στιγμή έχουν μηδενικά έσοδα. Επίσης, ήδη γνωρίζουμε ότι αρκετοί χορηγοί μας δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία μας, για δικούς τους λόγους.

Επίσης, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ θα μειωθεί σοβαρά και αρκετά. Δεν θέλω να υπερβάλλω, καθώς όλο το ευρωπαϊκό βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση. Όλοι προσπαθούν να βρουν ένα σημείο για να εκκινήσουν ξανά. Κανείς δεν υπογράφει συμβόλαια με παίκτες, δεν υπάρχει μεταγραφική δραστηριότητα. Οι ιδιοκτήτες των ομάδων προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για τα μέτρα που θα πάρουν και θα αφορούν τα μελλοντικά συμβόλαια».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ