Τζολάκης: «Έχουμε δείξει πολύ καλό πρόσωπο και δίκαια βρισκόμαστε στον τελικό, να κάνουμε το ίδιο και αύριο»

Τζολάκης: «Έχουμε δείξει πολύ καλό πρόσωπο και δίκαια βρισκόμαστε στον τελικό, να κάνουμε το ίδιο και αύριο»

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τζολάκης, έκανε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου τελικού του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα.

ΟΤζολάκης αναφέρθηκε στην πνευματική προετοιμασία ως το πιο σημαντικό στοιχείο για αυτούς τους τύπους αγώνων. Εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα του βρίσκεται δίκαια στον τελικό, έχοντας επιδείξει εξαιρετική αγωνιστική απόδοση κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Μιλώντας για την παρουσία του μικρού Γιαννάκη στην OPAP Arena, εξέφρασε την ανάγκη για εξάλειψη της βίας από τα γήπεδα.

Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του:

  • Πνευματικό έναντι Σωματικού: “Στους τελικούς, το πνευματικό είναι καθοριστικότερο από το σωματικό. Η έτοιμη πνευματικά ομάδα θα κερδίσει το τρόπαιο.”
  • Πλεονέκτημα του τελικού στην Αθήνα: “Είναι σημαντικό το γεγονός ότι παίζουμε εντός έδρας. Η παρουσία περισσότερων οπαδών μας δίνει ώθηση.”
  • Προετοιμασία για την πιθανότητα πέναλτι: “Έχουμε προετοιμαστεί και για πιθανή παράταση και πέναλτι.”
  • Αντιμετώπιση της Φιορεντίνα: “Η Φιορεντίνα έχει εμπειρία από περσινό τελικό, αλλά όλα αυτά ανακαλύπτονται με τη σέντρα του αγώνα.”
  • Σχετικά με την παρουσία του μικρού Γιαννάκη: “Είναι ευκαιρία να αλλάξουμε νοοτροπία και να καταπολεμήσουμε τη βία σε γήπεδα και κοινωνία γενικότερα.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ