Τζεντίλε: «Δεν ξαναπαίζω φέτος»

Δε θα αγωνιστεί άλλο τη φετινή σεζόν ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, αφού ανακοίνωσε, μέσω των social media, πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά: «Δυστυχώς, η σεζόν για μένα τελειώνει σήμερα. Πέρασα κορωνοϊό πριν από μερικούς μήνες, όμως ταλαιπωρούμαι ακόμα από κάποια δευτερεύοντα συμπτώματα που δεν μου επιτρέπουν να βοηθήσω την ομάδα μου στο παρκέ. Θα χρειαστώ χρόνο για να αναρρώσω πλήρως και να επιστρέψω στο 100% σωματικά και πνευματικά όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια της Εστουντιάντες για τη στήριξη και για το ότι μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην κορυφαία λίγκα της Ευρώπης.

Ευχαριστώ τον κόουτς για την κατανόηση, όπως και όλο το ιατρικό προσωπικό και τους συμπαίκτες μου, που με στήριξαν αυτούς τους δύσκολους μήνες. Θέλω, επίσης, να δώσω μια φιλική συμβουλή σε όσους αμφισβητούν ακόμα την ύπαρξη του κορωνοϊού. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μπορεί να επηρεαστεί με διαφορετικό τρόπο. Να είστε προσεκτικοί και να τηρείτε τους κανόνες. Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία, να μείνετε όλοι ασφαλείς σε αυτήν τη δύσκολο περίοδο που διανύουμε».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ