Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: «Το χαστούκι στα Όσκαρ το αποκαλώ ‘ιερό’, έσωσε τον γάμο μας με τον Γουίλ Σμιθ»

Η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, αποκαλύπτει στο νέο της βιβλίο ‘Worthy’ την αφοσίωσή της στον γάμο τους, αναφέροντας ότι το σκάνδαλο με το χαστούκι στη βραδιά των Όσκαρ το 2022 βοήθησε στη διάσωσή τους. Αναφέρει ότι το χαστούκι ήταν ένα “ιερό χαστούκι” και ότι ακολούθησαν θετικά πράγματα μετά από αυτό το περιστατικό.

Η στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον παρουσιαστή Κρις Ροκ μπροστά στο κοινό, μετά από ένα άστοχο αστείο του παρουσιαστή σχετικά με την εξωτική εμφάνιση της Πίνκετ, αποτέλεσε ένα σημαντικό στιγμιότυπο για τη σχέση τους.

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ περιγράφει το περιστατικό ως κάτι που έδωσε νέα πνοή στη σχέση τους, και αναρωτιέται πώς θα ήταν η ζωή τους αν δεν είχε συμβεί αυτό. Ένα βίντεο από το συμβάν μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Το ρεπορτάζ της Daily Mail αναφέρει πως ο γάμος τους, που διαρκούσε 30 ολόκληρα χρόνια, βρισκόταν σε κρίση. Αποκαλύπτει επίσης προηγούμενες δυσκολίες στη σχέση τους, καθώς και την επίδραση ενός προηγούμενου σκανδάλου που είχε προκαλέσει χωρισμό πριν από έξι χρόνια.

Η Τζέιντα αναφέρεται επίσης στη ζωή της, αναλύοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως παιδί εξαρτημένων γονιών, καθώς και στην εφηβική της ηλικία όπου υπήρξε εμπόρος ναρκωτικών και όπλων. Ωστόσο, αναφέρει επίσης το μαγικό ταξίδι της στο Χόλιγουντ, αποκτώντας σημαντικούς ρόλους σε διάφορες ταινίες.

Πηγή: ΣΚΑΪ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ