Τσιτσιπάς: «Σήμερα έπρεπε να κουνήσω αρκετά τον κίνδυνό μου – Να κάνω τον Αλκαράθ να νιώσει άβολα!»

Τσιτσιπάς: «Σήμερα έπρεπε να κουνήσω αρκετά τον κίνδυνό μου – Να κάνω τον Αλκαράθ να νιώσει άβολα!»

Την Κυριακή (02/06) απόγευμα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Ματέο Αρνάλντι με 3-1 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros για τέταρτη φορά!
Μετά τον αγώνα, δήλωσε πως έπρεπε να κουνήσει αρκετά τον κίνδυνό του (!) για τη νίκη και ότι θέλει να κάνει τον αντίπαλό του, τον Αλκαράθ, να νιώσει «δύσκολα» στον επόμενο αγώνα.
Να υπενθυμίσουμε ότι είχαν αντιμετωπιστεί άλλες πέντε φορές, με τον Ισπανό να έχει την προβάδισμα με 3-1 σετ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά:
«Έπρεπε να κουνήσω αρκετά τον κίνδυνό μου σήμερα! (γέλια). Ήταν μια από τις πιο τρελές ανατροπές. Το νιώθω ότι προσπαθούσα αλλά τίποτα δεν λειτουργούσε.
Το δύναμή μου με βοήθησε να επιστρέψω στο παιχνίδι. Σε κάθε στιγμή αισθανόμουν ότι μπορούσα να ανατρέψω τον αγώνα. Το game που κέρδισα με break και μείωσα σε 5-4, μου έδωσε τεράστια χαρά και ικανοποίηση που δεν έχω νιώσει πολύ καιρό!».

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Κάρλος Αλκαράθ:
«Έχει πει ότι απολαμβάνει να παίζει ενάντια μου, ελπίζω να μην απολαμβάνει τόσο αυτή τη φορά (γέλια). Ελπίζω να τον κάνω να αισθανθεί πιο δύσκολα, αυτό είναι το στόχος μου και ελπίζω να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες και να παίξω σε μια θετική ατμόσφαιρα, όπως και σήμερα, αυτές είναι οι στιγμές που θέλεις ως τενίστας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ