Τσιτσιπάς και Μπαντόσα επανενώνονται: «Δεν το διαχείρισα πολύ καλά»

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα επανενώνονται: «Δεν το διαχείρισα πολύ καλά»

Το πρόσφατο post στα social media της Πάουλα Μπαντόσα στις 5 Μαΐου ήταν σαφές όσον αφορά τον χωρισμό της από τον Στέφανο Τσιτσιπ. Ωστόσο, αυτό που φάνηκε είναι ότι τους πήρε λίγο καιρό για να συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούν ο ένας χωρίς τον άλλο.

«Είμαστε μαζί. Θα εξηγήσω γιατί κάποιοι δημιουργούν διάφορες ιστορίες για εμάς. Όχι ότι με ενδιαφέρει, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος δεν πρέπει να το ερμηνεύσει έτσι. Ούτε η Πάουλα έκανε κάτι κακό, ούτε εγώ έκανα κάτι λανθασμένο. Ήταν δύσκολο για εμάς που ήμασταν χωριά και και εγώ πέρασα μερικές δύσκολες στιγμές», δηλώνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξή του στο sdna.gr.

«Θα έλεγα ότι δεν το διαχείριστηκα και εγώ πολύ καλά, γιατί ένιωσα την πίεση του tour, της δουλειάς μου. Μου φάνηκε σαν βουνό να συνδυάζω αυτά τα δύο (προσωπική και επαγγελματική ζωή) και αποφάσισα να κάνουμε ένα διάλειμμα. Μετά από δύο-τρεις εβδομάδες κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος που με έχει υποστηρίξει πολύ και όταν προσπάθησε να μιλήσει για να συναντηθούμε, ένιωσα πόσο έντονη είναι η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο. Κατάλαβα ότι αυτή η σχέση που έχω με την Πάουλα είναι τελείως διαφορετική από ό,τι άλλη σχέση που είχα στο παρελθόν, νιώθω ότι είναι δικό μου άτομο και αλληλοκατανοώμαστε. Αυτό δίνει περισσότερη αξία σε ό,τι κάνω και την θέλω δίπλα μου όσο το δυνατόν πιο συχνά. Έτσι, ναι, επανασυνδεθήκαμε και βρισκόμαστε σε καλή φάση!» πρόσθεσε ο Έλληνας τενίστας.

Οι φήμες διεδόθησαν πρόσφατα ότι οι δύο τους είναι και πάλι μαζί μετά από νέα βίντεο που τους δείχνουν να κινούνται μαζί στο Μόντε Κάρλο.

Πηγή: skai.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ