Τσιτσιπάς: «Είχα αυτοπεποίθηση στο τέλος και προκρίθηκα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε πως κόντρα στον Γκαρίν πως βρισκόταν σε διακοπές κι εξήρε την αξία του Νο 16 της ATP, ανέλυσε την απόδοσή του στις τελευταίες φάσεις κι αναφέρθηκε στη βελτίωσή που έχει παρουσιάσει ο τραυματισμένος του ώμος.

Αναλυτικά: «Τον περίμενα πολύ αυτόν τον αγώνα, ένιωσα λες και ήμουν σε διακοπές την προηγούμενη εβδομάδα στο Μαϊάμι, οπότε ήταν ένα ματς για το οποίο ανυπομονούσα. Ήταν δύσκολο ματς απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε καλό τένις, έχει νικήσει παίκτες κορυφαίου επιπέδου στο παρελθόν και η θέση του στην κατάταξη δεν αντικατοπτρίζει τις ικανότητές του.

Πέρα από αυτό, όμως, είμαι χαρούμενος με το πώς πήγαν τα πράγματα και την αυτοπεποίθηση που έδειξα στο τέλος. Είχα καλή συμπεριφορά και ήμουν πολύ αποτελεσματικός στα τελευταία γκέιμ».

Και πρόσθεσε: «Θέλω απλά να απολαύσω αυτή τη νίκη, είχα μια δύσκολη περίοδο ανάρρωσης τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά είμαι χαρούμενος, γιατί συνεχώς ο ώμος καλυτερεύει. Το walkover σίγουρα δεν με πείραξε καθόλου σε αυτή τη φάση, αλλά οι τραυματισμοί δεν είναι ποτέ καλοί και ελπίζω ο Ρισάρ να αναρρώσει γρήγορα.

Αυτό το γεγονός, όμως, μου έδωσε λίγο επιπλέον χρόνο για να προετοιμαστώ και σήμερα δεν ήταν καθόλου εύκολο, όμως ένιωσα πολύ καλά όταν έκλεισα τον αγώνα, είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να επιστρέφεις στο court και στις νίκες».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ