Τσιτσιπάς: Χαρούμενος για την πρόκριση στα ATP Finals

Τσιτσιπάς: Χαρούμενος για την πρόκριση στα ATP Finals

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη νίκη του επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Paris Masters. Ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και χαροποιείται που θα παίξει μπροστά σε Έλληνες στα ATP Finals του Τορίνο, όπου έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του.

«Είναι υπέροχο, τι ανακούφιση που επιτέλους πήρα την πρόκριση, για την οποία δούλεψα σκληρά όλη τη σεζόν. Είναι μια στιγμή ανακούφισης που κατάφερα να περάσω σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου events και θα έχω την ευκαιρία να παίξω μπροστά στους Ιταλούς φαν μου, αλλά και μπροστά σε Έλληνες. Ελπίζω να ξεπεράσω το round robin και να προχωρήσω παραπέρα, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που παίζω καλό τένις. Είμαι ταπεινός και πραγματικά θέλω να συνεχίσω δυνατά και να δείξω τις δυνατότητές μου στο Μπερσί», ανέφερε ο Τσιτσιπάς.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι του με τον Ζβέρεφ, επισήμανε ότι το σερβίς του ήταν εντάξει, αλλά προσπαθεί να το κάνει πιο σταθερό. Παρ’ όλα αυτά, κατάφερε να έχει τον έλεγχο ακόμα και με το δεύτερο σερβίς και ήταν ικανοποιημένος με τις επιστροφές του. Όσον αφορά τις επιστροφές, είπε ότι αφιερώνει πολλές ώρες στην προπόνηση και στο να βελτιώσει αυτή την πτυχή του παιχνιδιού του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ