Τσικίνιο: «Να είμαστε έτοιμοι πνευματικά – Είναι θετικό που παίζουμε στο σπίτι μας»

Τσικίνιο: «Να είμαστε έτοιμοι πνευματικά – Είναι θετικό που παίζουμε στο σπίτι μας»

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου τελικού του Conference League μίλησε ο Τσικίνιο. O ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τόνισε τη σημασία της πνευματικής έτοιμοτητας στην ομάδα και αναφέρθηκε στη βελτίωση που φέρει η παρουσία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τι απαιτείται από τον Ολυμπιακό στην αρχή του αγώνα με την Άστον Βίλα στην Αγγλία: «Πρέπει να ξεκινήσουμε με σθένος και αποφασιστικότητα, εφαρμόζοντας τις τακτικές μας όπως κάναμε με την Άστον Βίλα. Αντιμετωπίζουμε μια διαφορετική ομάδα και δύσκολο αντίπαλο που απαιτεί σκληρή δουλειά. Πρέπει να έχουμε την ανάλογη νοοτροπία».

Για το αν το ψυχολογικό ή το σωματικό κομμάτι είναι πιο σημαντικό: «Το ψυχολογικό μέρος είναι το πιο σημαντικό. Το ματς θα είναι δύσκολο, αλλά αν είμαστε πνευματικά έτοιμοι, θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες μαζί αλλά θα πετύχουμε. Παίζουμε εντός έδρας στην Αθήνα, αλλά ο φιναλίστ Φιορεντίνα θα είναι προετοιμασμένη. Είναι θετικό που παίζουμε στο σπίτι, ενώ η παρουσία του νέου προπονητή μας μας έχει βελτιώσει. Με κάθε αγώνα γίνουμε καλύτεροι ως ομάδα και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο καθώς μας ενώνει η καλή χημεία που έχουμε δημιουργήσει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ