Τσάβι: «Ο διαιτητής έχασε τελείως τον έλεγχο»

Θέμα έχει γίνει από χθες το απόγευμα η… συνέπεια του Ματέου Λαόθ να μοιράζει κάρτες αβέρτα στους πιο πρόσφατους αγώνες που σφύριξε.

Στη χθεσινή ισοπαλία (1-1) της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ, ο Ισπανός ρέφερι έδωσε συνολικά 15 κάρτες, κάτι που, εννοείται, δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Τσάβι, ο οποίος μετά τη λήξη του αγώνα είπε χαρακτηριστικά πως ο Λαόθ έχασε πλήρως τον έλεγχο, ωστόσο, τόνισε πως η ισοπαλία είναι αποτέλεσμα λαθών της ομάδας.

«Η ισοπαλία είναι δικό μας λάθος. Μπορούμε να μιλήσουμε για τη διαιτησία, για πολλά πράγματα, αλλά σε τελική ανάλυση, για την ισοπαλία ευθύνονται τα δικά μας λάθη. Κάναμε ένα έξοχο ημίωρο, αλλά όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες… Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα “σκοτώνεις” νωρίς», δήλωσε.

«Θεωρώ ότι είναι ένας διαιτητής που ελέγχει τους αγώνες του, αλλά σήμερα το ματς του ξέφυγε, κατά την άποψή μου. Έχασε τελείως τον έλεγχο. Σου μιλάει, επικοινωνεί, δίνει την εντύπωση ότι τα καταφέρνει, αλλά σήμερα δεν ήταν μία τέτοια περίπτωση. Δεν θα του ρίξω το φταίξιμο, όλα ήταν δικό μας λάθος», τόνισε ο Τσάβι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ