Τρέλα στη Σαλερνιτάνα: Ισκο μετά τον Οτσόα;

Ο Ισκο έχει μείνει ελεύθερος από τη Σεβίλλη και έχει προταθεί σε διάφορες ομάδες, μία εκ των οποίων είναι η Σαλερνιτάνα.

Πριν λίγες μέρες οι Ιταλοί έγραφαν για το πώς είχε χαλάσει η συμφωνία της Ιντερ με τον Ισπανό επιθετικό χαφ. Μια αναδρομή στο παρελθόν, η οποία έγινε επειδή ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ελεύθερος πλέον. Ηταν, επομένως, μια καλή ευκαιρία για να θυμηθούν οι γείτονες τη συμφωνία που θα μπορούσε να φέρει τον Ισκο στη Serie A. Το γεγονός, όμως, ότι αυτή η συμφωνία χάλασε το 2020, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να παίξει στην Ιταλία ο Ισπανός. Και μάλιστα σε μια ομάδα στην οποία μάλλον κανείς δεν θα περίμενε να τον δει. Ο λόγος, όπως προαναφέρθηκε, για τη Σαλερνιτάνα, στην οποία έχει προταθεί. Και αυτό, το γεγονός ότι έχει προταθεί στην ομάδα του Σαλέρνο, το επιβεβαιώνουν όλοι.

Αυτό στο οποίο δεν συμφωνούν όλοι, είναι στο πώς θα χειριστεί το θέμα η Σαλερνιτάνα. Κάποια ΜΜΕ, για παράδειγμα, υποστηρίζουν ότι μπορεί και να γίνει μια προσπάθεια. Μια πρόταση. Κάποια άλλη, από την άλλη πλευρά, υποστηρίζουν ότι δεν θα γίνει πρόταση. Υποστηρίζουν, για την ακρίβεια, ότι οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας προβληματίζονται από την κατάσταση του παίκτη. Θεωρούν ότι είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς και ότι δεν αξίζει τον κόπο να κάνουν μια τρελή υπέρβαση για να τον αποκτήσουν. Αν, πάντως, το κάνει η Σαλερνιτάνα, αν δηλαδή κάνει ντου για Ισκο, θα πηγαίνει για… τρελό Ιανουάριο, με δεδομένο ότι έχει ήδη αποκτήσει τον Γκιγέρμο Οτσόα. Τον 37χρονο Μεξικανό τερματοφύλακα που έχουμε μάθει μέσα από τα Μουντιάλ. Εκεί όπου πραγματοποιεί πάντα πολύ καλές εμφανίσεις.

Φήμες για Ισκο και… άλλες ιταλικές ομάδες

Την ίδια ώρα, πάντως, υπάρχουν και άλλα σενάρια για τον Ισκο. Σενάρια που τον θέλουν να υπογράφει σε ιταλική ομάδα μέσα στον Ιανουάριο αλλά όχι στη Σαλερνιτάνα. Το ποια θα είναι αυτή η ομάδα, όμως, είναι άγνωστο, αφού δεν έχει γραφτεί κάποιο όνομα. Εχει γραφτεί μόνο ότι ο παίκτης έχει προταθεί στη Σαλερνιτάνα αλλά είναι πιθανό να καταλήξει αλλού τελικά. Χωρίς, επαναλαμβάνουμε, να αναφέρεται το πού. Οπως και να έχει, προς το παρόν στο Σαλέρνο απολαμβάνουν το γεγονός ότι η ομάδα τους συνδέεται και με άλλο μεγάλο όνομα. Χωρίς να παραβλέπουμε, φυσικά, ότι μέχρι και πριν λίγο καιρό υπήρχε και ο Φρανκ Ριμπερί εκεί…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ