Το μεγάλο τρόπαιο του Conference League στο Θησείο

Το μεγάλο τρόπαιο του Conference League στο Θησείο

Στο πλαίσιο του τελικού του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, το ύψους 2,5 μέτρων Κύπελλο εκτίθεται στην πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγί στο Θησείο.

Τρόπαιο Conference League
Τρόπαιο Conference League

Προς υπενθύμιση, οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του τελικού θα συνεχιστούν με το UEFA Europa Conference League Fan Festival στην Πλατεία Κοτζιά, προσφέροντας διάφορες δραστηριότητες και εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Fan Festival του UEFA Europa Conference League στον επίσημο Οδηγό Εκδηλώσεων στο UEFA.com.

Επιπλέον, δράσεις όπως το πρόγραμμα UEFA Playmakers θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Fan Festival, προσφέροντας ασφαλή εισαγωγή στο ποδόσφαιρο για παιδιά 5-8 ετών, με διασκεδαστικές δραστηριότητες και παιχνίδια.

Γενικά, οι δράσεις συνοδεύονται από Fan Meeting Points για τους φιλάθλους των δύο ομάδων, προσφέροντας συγκεκριμένες οδηγίες συνάντησης και μετακινήσεων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με το Fan Festival, ανατρέξτε στον επίσημο Οδηγό Εκδηλώσεων στο UEFA.com.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ