Το επιβεβαίωσε στον δήμαρχο η Μίλαν: «Φεύγουμε από το Σαν Σίρο»

Τα ρεπορτάζ των προηγούμενων εβδομάδων για αποχώρηση της Μίλαν από το Σαν Σίρο επιβεβαιώθηκαν στη συνάντηση με τον δήμαρχο του Μιλάνο.

Ο Τζέρι Καρντινάλε επέστρεψε στην Ιταλία και ο ιταλικός Τύπος τόνιζε ότι αυτό γίνεται για το θέμα του γηπέδου. Και είχε δίκιο. Το πρώτο πράγμα που έκανε μετά την άφιξή του στο Μιλάνο, άλλωστε, ο ιδιοκτήτης των Ροσονέρι ήταν να συναντηθεί με τον δήμαρχο Μπέπε Σάλα. Μια συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας η Μίλαν επιβεβαίωσε ότι άλλαξε γνώμη. Οτι δεν μπορεί να περιμένει… αιωνίως τον δήμο για το θέμα του Σαν Σίρο και ότι θέλει να φτιάξει γήπεδο αλλού. Μόνη της. Στην περιοχή La Maura στο Μιλάνο.

«Η Μίλαν επιβεβαίωσε την επιθυμία της να προχωρήσει στην περιοχή La Maura. Θα πρέπει να παρουσιάσουν το σχέδιο μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Είναι απαραίτητο αυτό. Θα πρέπει, όμως, να ξεκαθαρίσουμε οριστικά, μία και καλή, τι θα γίνει με το Σαν Σίρο», είπε μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος, ο οποίος είναι σε δύσκολη θέση. Επί χρόνια εκνεύριζε τους Ροσονέρι, όπως και την Ιντερ, με τις καθυστερήσεις στο θέμα του γηπέδου και τώρα φοβάται για το τι θα γίνει με το υπάρχον γήπεδο. Με το αν θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται μόνο από τους Νερατζούρι ή αν θα φύγουν κι αυτοί και θα… μείνει με το γήπεδο στο χέρι.

«Με την Ιντερ δεν έχω μιλήσει. Προς το παρόν δεν έχει αλλάξει κάτι, δεν μας έχουν πει κάτι για κάποια άλλη περιοχή», ήταν το σχετικό σχόλιο του Σάλα. Και από εδώ και πέρα, περιμένουμε να δούμε αν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες η Μίλαν θα παρουσιάσει στον δήμο το πλάνο της για το νέο γήπεδο στην περιοχή La Maura.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ