«Το 2027 η Ρόμα θα έχει νέο γήπεδο» – Ολα καλά στη συνάντηση με δήμο

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα προς τη Ρόμα για το θέμα του νέου γηπέδου, μετά τη νέα συνάντηση με τον δήμο και όσα είπε ο δήμαρχος.

Ηταν 3 Οκτωβρίου όταν η διοίκηση των Τζαλορόσι είχε δώσει στον δήμο το σχέδιό της. Ολα όσα μελέτησε επί μήνες, παρουσιάζοντας την πρότασή της. Λίγες εβδομάδες μετά, στις 25 Οκτωβρίου, ασχολήθηκε με το θέμα η κυβέρνηση. Υπήρξε, βασικά, δέσμευσή της, όπως προέκυψε από τις δηλώσεις του υπουργού Αθλητισμού, Αντρέα Αμπόντι. Και τώρα, σήμερα, 7 Φεβρουαρίου 2023, έγινε νέα συνάντηση με τον δήμο. Μια συνάντηση που πήγε πολύ καλά, αν κρίνουμε και από όσα ειπώθηκαν στη συνέχεια.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο δήμαρχος Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι είχε ευχάριστα για τους οπαδούς. Ενημέρωσε ότι το θέμα προχωράει καλά, ότι τον Μάρτιο θα γίνει η δημόσια διαβούλευση και υπάρχει πλέον και χρονικός ορίζοντας: «Ο στόχος είναι τα έργα να αρχίσουν το 2024 και τα εγκαίνια να γίνουν το 2027. Τότε που θα είναι και τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Ρόμα». Και η αλήθεια είναι πως, όντως, δεν θα υπάρχει καλύτερο δώρο για τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής των Τζαλορόσι.

Ολα, επομένως, δείχνουν να πάνε καλά σε αυτό το θέμα, αν και στην Ιταλία ποτέ δεν ξέρεις… Το βλέπουμε και με τις Μίλαν και Ιντερ, το είδαμε και με την ίδια τη Ρόμα στο παρελθόν. Για πρώτη φορά, όμως, υπάρχει τώρα η αίσθηση ότι το θέμα μπορεί να προχωρήσει. Η Ιταλία, άλλωστε, χρειάζεται γήπεδα αν θέλει να διεκδικήσει κάποια μεγάλη διοργάνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ