Θεοδωρικάκος για τελικό Κυπέλλου: «Δρακόντεια μέτρα, έλεγχοι ταυτοπροσωπίας και 40 κάμερες»

Στα μέτρα ασφαλείας που θα είναι σε ισχύ για τον τελικό του Κυπέλλου αναφέρθηκε ο Τάκης Θεοδωρικάκος σε συνέντευξη που παραχώρησε. Ο υπουργός προστασίας του Πολίτη έκανε λόγο για δρακόντεια μέτρα τα οποία θα εφαρμοστούν με ελέγχους ταυτοπροσωπίας για κάθε φίλαθλο και 40 κάμερες τις οποίες θα διαχειριστούν αστυνομικοί σε συνεργασία με τους security του ΟΑΚΑ.

«Έχω ζητήσει από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ την πλήρη εφαρμογή του νόμου. Πρώτον, τα εισιτήρια που θα διατεθούν θα γίνουν με πλήρη γνώση της ταυτότητας αυτών που θα τα πάρουν και θα τα μπουν στα γήπεδα. Συνεπώς, ένας έλεγχος που θα υποβάλλονται οι θεατές, θα είναι έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Εισιτήριο και επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, υποχρεωτικά. Δεύτερον, θα τηρηθεί πλήρως η χρήση των καμερών μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει στο ΟΑΚΑ, ένας αριθμός περί τις 40 κάμερες, τις οποίες θα διαχειριστούν αστυνομικοί σε συνεργασία με τους security τους σταδίου και του κέντρου επιχειρήσεων. Φυσικά θα υπάρξουν αυστηρότατοι έλεγχοι περιμετρικά και κινητοποίηση ικανής δύναμης της ΕΛ.ΑΣ», ανέφερε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στη συνέντευξη και πρόσθεσε απευθυνόμενος στις ομάδες και τους οπαδούς…

«Ζητώ από τις δυο ομάδες και τους φιλάθλους να είναι υποδειγματικοί. Αυτό που θέλω να ζητήσω από τις δυο ομάδες, κι από τους χιλιάδες φιλάθλους, είναι να είναι υποδειγματικοί. Κι αυτή τη δύσκολη χρονιά που περάσαμε, με την δολοφονία του Άλκη στην Θεσσαλονίκη, που συγκλόνισε την Ελλάδα, να δώσουν ένα θετικό μήνυμα στην ελληνική κοινωνία. Οι φίλαθλοι είναι εδώ, θα απολαύσουν το παιχνίδι, μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα θα βρεθούν μαζί οι φίλαθλοι διαφορετικών ομάδων, είναι αντίπαλοι στο γήπεδο, δεν είναι εχθροί στις εξέδρες», κατέληξε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ