Θεατής αποβλήθηκε για την ερμηνεία του γερμανικού ύμνου των Ναζί στον αγώνα του Τσβέρεφ

Κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ του Alexander Τσβέρεφ και του Janik Σίνερ στο φετινό US Open, είχαμε μια αναπάντεχη στιγμή…

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Τσβέρεφ ετοιμαζόταν να κάνει την προσπάθεια σερβίρισματος στο τέταρτο σετ, ένας θεατής στις εξέδρες άρχισε να ερμηνεύει τους στίχους του γερμανικού ύμνου των Ναζί!

Ο γερμανός τενίστας κατάλαβε αμέσως τι συνέβαινε και απευθύνθηκε στον διαιτητή του αγώνα, James Kiothavong, για να καταγγείλει το γεγονός.

Ο διαιτητής ανέλαβε αμέσως να ενημερώσει τους υπεύθυνους ασφαλείας του αγώνα, προκειμένου να εντοπιστεί ο “ένοχος”. Τελικά, ένας άνδρας που φορούσε μπλε καπέλο μπέιζμπολ αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον χώρο.

“Ξεκίνησε να τραγουδά τον ύμνο του Χίτλερ της εποχής, αυτό είναι πολύ υπερβολικό. Συμμετείχε στο παιχνίδι για αρκετή ώρα και δεν με ενοχλεί αυτό. Μου αρέσει όταν οι θεατές εκφράζουν συναισθήματα, αλλά ως Γερμανός δεν είμαι υπερήφανος για αυτό. Πολλοί άνθρωποι τον άκουσαν καθώς καθόταν σε μια από τις πρώτες σειρές. Αν δεν αντιδρούσα, νομίζω ότι δεν θα ήταν καλό για εμένα”, σχολίασε ο Τσβέρεφ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ