Θαυμάσια ανάρτηση του Rodinei στα ελληνικά: «Έπρεπε να παίξω σε πολλά ματς με ενέσεις – Είμαι Ολυμπιακός, σας αγαπώ»

Θαυμάσια ανάρτηση του Rodinei στα ελληνικά: «Έπρεπε να παίξω σε πολλά ματς με ενέσεις – Είμαι Ολυμπιακός, σας αγαπώ»

Ο Rodinei παίζει μόλις ενάμιση χρόνο στον Ολυμπιακό, αλλά έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του κοινού της ομάδας και πανηγύρισε ενθουσιασμένος την κατάκτηση του Conference League.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος έκανε μια ανάρτηση στο Instagram σε άψογα ελληνικά, μέσω της οποίας εξέφρασε την αγάπη του για τον σύλλογο και αποκάλυψε ότι πέρασε δύσκολη σεζόν παίζοντας σε πολλά ματς με ενέσεις.

Λεπτομερώς:

«Από την πρώτη μέρα μου εδώ στον Πειραιά είπα ότι ήθελα να γράψω ιστορία με αυτόν τον σύλλογο, τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα. Βρίσκομαι εδώ 1 χρόνο και 6 μήνες, αλλά η αίσθηση που έχω είναι ότι είμαι εδώ για πολλά χρόνια. Φέτος για μένα δεν ήταν εύκολη χρονιά, έπρεπε να παίξω σε πολλά παιχνίδια με ενέσεις, με δυσκολίες, με πόνο.

Δεν μπορούσα να είμαι στο 100% σε όλα τα παιχνίδια, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα το έκανα ξανά. Στέλνω αυτά τα μηνύματα στους οπαδούς του Ολυμπιακού για να τους ευχαριστήσω για όλη τη φιλοξενία και την αγάπη που μου έδωσαν από τότε που ήρθα και σε κάθε παιχνίδι που απολαύσαμε μαζί. Αυτή η φωτογραφία είναι για να πω ότι στο τέλος κάθε προσπάθεια άξιζε τον κόπο, γράψαμε ιστορία. Εσείς το αξίζετε, και για μένα είναι μεγάλη τιμή που είμαι μέρος αυτής της ιστορίας. Είμαι Ολυμπιακός, σας αγαπώ.

Σεβασμός στον Θρύλο!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ