Ταμπάκος: «Βάζει βάσεις η Εθνική, αγαπούν πολύ την ομάδα οι διεθνείς»

Το δικό του σχόλιο για τη χθεσινή νίκη (3-1) της Εθνικής Ελλάδας επί της Βόρειας Ιρλανδίας και της πορείας που είχε στο Nations League έκανε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ομάδα έβγαλε αντίδραση, μετά την ήττα και την κακή εικόνα με την Κύυπρο. Μπήκαν στο χθεσινό ματς, που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, και έβγαλε αντίδραση χωρίς κανονική προπόνηση η Εθνική. Δεν άλλαξε πολλά πράγματα στην ομάδα. Διατήρησε αρκετά πρόσωπα, ώστε να αποκτήσει χημεία και θέλει να μονιμοποιεί πράγματα μεσοεπιθετικό κομμάτι και να υπάρχουν αυτοματοποιημένες ενέργειες μέσα στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της Εθνικής.

«Η Εθνική έδειξε καλά στοιχεία στο β’ ημίχρονο. Πλέον η ομάδα κτίζει βάσεις, θεμέλια για να έχει καλύτερη εικόνα και να παίρνει αποτελέσματα, ακόμα και όταν δεν είναι στην καλύτερη μέρα της. Να μπορεί να παίρνει αποτελέσματα, ακόμα όταν δεν παίζει καλά όπως κάναμε από το 2003 μέχρι το 2014. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό. Αγαπούν και θέλουν να παίζουν για την εθνική ομάδα οι παίκτες. Δεν παίζουν για τον εαυτό τους και αυτό είναι εμφανές. Ο Πογέτ ζητάει από τους παίκτες να παίζουν πάντα για τη νίκη, έστω και με 1-0, ή μισό-μηδέν, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να κερδίσουμε».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ