Συνελήφθη ο πατριός του Αλάμπα: Ήταν σε εγκληματική οργάνωση που σχεδίαζε πραξικόπημα στη Γερμανία

Μια τεράστια επιχείρηση δείχνει να βγάζει εις πέρας η γερμανική αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη δεκάδων μελών οργάνωσης με την ονομασία «οι πολίτες του Ράιχ».

Ανάμεσα σε αυτούς και ο πατριούς του Ντάβιντ Αλάμπα και γνωστός σεφ στο Κίτζμπουχελ, Φραν Χέπνερ. Η οργάνωση φέρεται να σχεδίαζε πραξικόπημα στη Γερμανία, με την επιχείρησε να ονομάζεται εσωτερικά «Σκιά» αλλά να είναι γνωστή στους κύκλους της αστυνομίας ως «οι πολίτες του Ράιχ».

Ο Χέπνερ θεωρείται από τους βασικούς υπόπτους, όπως και οι υπόλοιποι που συνελήφθησαν, ωστόσο η αστυνομία θεωρεί πως υπάρχει ακόμα σύνδεση με πολλούς ανθρώπους. Οι λεπτομέρειες και το υπόβαθρο της εγκληματικής οργάνωσης είναι γνωστές στις αρχές, ενώ την θεωρούν από τις πιο επικίνδυνες στη χώρα.

Ο πατριός του Αλάμπα είχε εντοπιστεί να συναντά πολλές φορές ύποπτους ανθρώπους και υποστηρικτές ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης. Φέρεται πως είχε τον ρόλο να φροντίζει για την προμήθεια του «στρατιωτικού βραχίονα» των «πολιτών του Ράιχ», ενώ θα αναλάμβανε μεγάλα μαγαζιά σε κεντρικά σημεία ανά την Γερμανία εφόσον υπήρξε ανατροπή στην πολιτική ηγεσία.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα «Die Presse», ο γνωστός σεφ φέρεται να είχε προμηθευτεί τρόφιμα, μαγειρικά σκεύη και μια γεννήτρια έκτακτης ανάγκης για έναν συμπολεμιστή του. Φέρεται επίσης να χρησιμοποίησε την πιστωτική του κάρτα για να αγοράσει τροχόσπιτο. Επιπλέον, θα ήταν δουλειά του στη «νέα γερμανική μορφή διακυβέρνησης» να τροφοδοτεί τον στρατιωτικό βραχίονα μαζί με έναν πρώην αλεξιπτωτιστή ως επικεφαλής της εταιρείας που θα προμήθευε τα μαγαζιά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ