Η συνάντηση των προπονητών του BCL με Σπανούλη

Το workshop των προπονητών του Basketball Champions League έγινε στη Φρανκφούρτη. Σε έλαβαν μέρος τόσο οι προπονητές των ομάδων που θα πάρουν απευθείας μέρος στην τελική φάση της διοργάνωσης, όσο και οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της επόμενης σεζόν. Η θεματολογία του workshop ήταν ευρεία και αφορούσε τόσο αγωνιστικά θέματα, διαιτητικά, αλλά και οργανωτικά. Φυσικά ο στόχος ήταν να ανταλλαχθούν απόψεις και να ακουστούν οι γνώμες των προπονητών.

Τα βλέμματα συγκέντρωσε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος αρχίζει την προπονητική του καριέρα από τον πάγκο του Περιστερίου. την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο συνεργάτης του Ηλία Καντζούρη, Γιάννης Σιούτης και τον ΠΑΟΚ ο Άρης Λυκογιάννης.

BCL: Συνάντηση προπονητών, παρών ο Σπανούλης

«Το Basketball Champions League είναι μία διοργάνωση που γίνεται από και για τις ομάδες. Ετσι ο βασικός στόχος μας είναι να τους προσφέρουμε υπηρεσίες στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τους προπονητές και τους διαιτητές του ΒCL στη Φρανκφούρτη. Αυτό το workshop ειναι πολύ σημαντικό ώστε να προστατεύσουμε τη συνέπεια σε όλα τα παιχνίδια του BCL. Επίσης, μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε και να ακούσουμε τις απόψεις των προπονητών, που ασφαλώς θα μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε περαιτέρω τη διοργάνωση», είπε ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης, Πατρίκ Κομνηνός.

Η κανονική σεζόν του BCL θα αρχίσει στις 3 Οκτωβρίου για έβδομη σεζόν, αλλά νωρίτερα υπάρχει ο προκριματικός γύρος που θα διεξαχθεί σε τέσσερις πόλεις: Στα Σκόπια, τη Μάλαγα, τη Λισαβώνα και το Βελιγράδι. Η Ελλάδα εκπροσωπείται από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ