Συμφωνία Γιουβέντους με Λιντς για ΜακΚένι – Οροι και ποσά

Μέσα σε όλα όσα γίνονται υπάρχουν τελικά και ευχάριστα νέα για τη Γιουβέντους και αφορούν στην παραχώρηση του Γουέστον ΜακΚένι.

Η φετινή μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου περνάει στην ιστορία για την Ιταλία ως η πιο ήρεμη. Ελάχιστα είναι αυτά που έχουν γίνει και δύσκολα θα αλλάξει κάτι την τελευταία εβδομάδα. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά αφίξεις, γιατί κάποιες αναχωρήσεις θα υπάρξουν. Και μία εξ αυτών, είναι αυτή του Αμερικανού χαφ των Μπιανκονέρι. Ο ΜακΚένι παρουσιαζόταν εδώ και καιρό σαν υποψήφιος προς αποχώρηση και τελικά έτσι θα γίνει, αφού υπάρχει συμφωνία με τη Λιντς. Μία συμφωνία που προβλέπει καλό ποσό, αλλά δεν προβλέπει κάποια εγγύηση. Δεν είναι, δηλαδή, πώληση ή δανεισμός με ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς.

Οι Αγγλοι παίρνουν τον ΜακΚένι με δανεισμό για 1,2 εκατ. ευρώ και υπάρχει οψιόν αγοράς του για άλλα 33 εκατ. ευρώ συν μπόνους. Αν όλα πάνε καλά για τη Γιουβέντους, θα βάλει στο ταμείο της σχεδόν 35 εκατ. ευρώ και αυτό σημαίνει ότι θα γράψει και plusvalenza, μέρες που είναι. Αν δεν πάνε όλα καλά, το καλοκαίρι ο παίκτης θα επιστρέψει στο Τορίνο. Κίνδυνος, βασικά βεβαιότητα, που υπάρχει για τον Αρτούρ και ενδεχομένως και για τον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι. Τουλάχιστον αυτό γράφτηκε τις τελευταίες μέρες, αν και για τον Σουηδό της Τότεναμ προκαλεί μια έκπληξη αυτό.

Οπως και να έχει, σημασία έχει ότι για τον ΜακΚένι υπάρχει συμφωνία. Και από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τους Ιταλούς, η Γιουβέντους δεν θα κινηθεί για την αντικατάστασή του. Δεν θα πάει για την απόκτηση κάποιου χαφ. Πιθανώς δεν θα πάει καν για μεταγραφή, αλλά αν κινηθεί, μάλλον θα είναι για δεξί μπακ. Αυτό, τουλάχιστον, γράφεται εδώ και μέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ