Συγκινητικές μαρτυρίες από παίκτες και φίλους για τον Κλοπ: «Θα έκανα τα πάντα για να παίξω γι’ αυτόν» (βίντεο)

Συγκινητικές μαρτυρίες από παίκτες και φίλους για τον Κλοπ: «Θα έκανα τα πάντα για να παίξω γι’ αυτόν» (βίντεο)

Ο Κλοπ είχε πει κάποτε ότι σημασία έχει η γνώμη που έχουν για σένα οι άλλοι όταν φεύγεις, και τώρα που το έζησε αυτό, συγκινήθηκε βαθιά…

Οι ποδοσφαιριστές του αξεπέραστου προπονητή των “κόκκινων” μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους για τον Γερμανό λίγο πριν αυτός αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας, την Κυριακή απόγευμα.

Από τον Σαλάχ που ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί πάντα σε εκείνον, στον Άλισον που τον στήριξε όταν χρειάστηκε, στον Λαλάνα που έδειξε άμεση αλλαγή μετά τη συνεργασία τους, μέχρι το τεράστιο απωθημένο του Τζέραρντ.

«Μόλις τον γνώρισα κατάλαβα πως θα έδινα τα πάντα για να παίξω γι’ αυτόν, έστω και για μία σεζόν…» σχολίασε ο Στίβι Τζι.

Ακούγοντας αυτά, ο Κλοπ δεν κρατήθηκε και συγκινήθηκε, αναφέροντας: «Αν δεν γνώριζα τον άνθρωπο για τον οποίο μιλάνε, θα ήξερα πως πρόκειται για έναν πολύ καλό άνθρωπο…».

Αυτό είναι κάτι που θέλει να θυμούνται όλοι για εκείνον. Καθώς υπογραμμίζει πως η παρουσία του στη Λίβερπουλ και η σχέση με τους παίκτες δεν ήταν μόνο επαγγελματική, αλλά επιδίωξε να την κάνει πιο οικογενειακή…και τα κατάφερε.

Πραγματικά αξίζει να δείτε το υπέροχο βίντεο…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ