Σβαμπ: «Σημαντική η πρόκριση στον επόμενο γύρο, είμαι χαρούμενος για τη γεμάτη Τούμπα»

Ο Στέφαν Σβαμπ τόνισε πως είναι καθοριστικό το πρώτο γκολ που σημείωσε νωρίς ο ίδιος και είναι σημαντικό που η ιρλανδική ομάδα έχει παίξει πολλά επίσημα ματς, θεωρεί πως ήταν δίκαιη η πρόκριση του «Δικεφάλου» από και στα δύο ματς, ενώ δεν θέλησε να διαλέξει αντίπαλο στα πλέι οφ.

Αναλυτικά: «Είναι σημαντικό να περάσουμε στον επόμενο γύρο και, φυσικά, ήταν σημαντικό να σκοράρουμε, ήταν πολύ ωραίο να μπαίνεις να παίζεις για πρώτη φορά με κόσμο στο γήπεδο, σημαντικό το γκολ που πετύχαμε. Είναι όνειρο να αγωνίζεσαι στην Τούμπα».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να προετοιμαστούν ψυχολογικά μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα απέναντι στην Μποέμιαν: «Το πιο δύσκολο κομμάτι σε αυτά τα παιχνίδια είναι το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε. Γνωρίζαμε πως είχαμε έναν αντίπαλο που ήταν καλύτερα προετοιμασμένος από εμάς και έχει περίπου είκοσι παιχνίδια στα πόδια του. Ωστόσο, συνολικά η εικόνα και των δύο αγώνων και το αποτέλεσμα πιστεύω πως είναι δίκαιο».

Για το ποια αντίπαλο προτιμάει ανάμεσα σε Χιμπέρνιαν ή Ριέκα: «Δύσκολο να σκεφτώ την αντίπαλο που προτιμώ, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Ξέρουμε πως η Χιμπέρνιαν έχει παρόμοιο στυλ με την Μποέμιαν. Δεν χρειάζεται να διαλέξουμε εμείς αντίπαλο, εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πιστεύουμε στον εαυτό μας».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ