Σπανουδάκη κι άλλοι οκτώ σε ευρωπαϊκά μίτινγκ

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη ξεκινάει με προσδοκίες τη χειμερινή σεζόν και με στόχο μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού της Κωνσταντινούπολης. Η πρωταθλήτρια των σπριντ έχει «πιάσει» ήδη το όριο για την τουρκική πόλη στα 60 μέτρα και δεν έχει άγχος για να σημειώσει μεγάλες επιδόσεις. Η Σπανουδάκη θα αντιμετωπίσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια κλειστού στα 60 μέτρα, Εβα Σβόμποντα, την πρωταθλήτρια Ευρώπης ανοιχτού στα 100 μέτρα, Τζίνα Λουκεκένμπερ, την Ασα Φίλιπς και τη Μαρί- Ζοζέ Ταλού.

Αγωνιστική δράση με ελληνικό ενδιαφέρον θα υπάρξει την Κυριακή και στη Βουδαπέστη, εκεί όπου θα αγωνιστούν πέντε αθλητές και αθλήτριες. Ο Χάρης Ξενιδάκης και ο Χαράλαμπος Λαγός θα τρέξουν στα 800 μέτρα και η Ανθή Κυριακοπούλου στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών. Στα 60 μέτρα, θα συμμετάσχει η Αλάνα Μπερν και στα 400 μέτρα η Ελπίδα Καρκαλάτου.

Τον πρώτο της εκτός συνόρων αγώνα θα κάνει την Κυριακή η Βάσω Χαϊτίδου στο μήκος. Η νεαρή πρωταθλήτρια θα επιδιώξει να βελτιώσει το 6,13 από την ημερίδα της Θεσσαλονίκης. Στην ίδια διοργάνωση, θα λάβει μέρος τόσο η Ναταλία Μπέση στο ίδιο αγώνισμα, όσο κι η Σοφία Ιωσηφίδου στα 60 μέτρα με εμπόδια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ