Σορεντίνο: “Η Φιορεντίνα φαβορί κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά…”

Σορεντίνο: “Η Φιορεντίνα φαβορί κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά…”

Τις εντυπώσεις του για τον τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα μοιράστηκε ο Στέφανο Σορεντίνο μέσω του “Radio Bruno”. Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ ανέφερε την εκτίμησή του για τη δυναμική των δύο ομάδων.

“Στην Ελλάδα τα γήπεδα είναι καυτά και ο αγώνας εκεί δεν είναι εύκολος, ακόμα κι αν τα εισιτήρια είναι κοινά για τον τελικό. Η αναμονή θα είναι μεγάλη. Θυμάμαι τον πανηγυρισμό μετά τη νίκη μας επί της Μίλαν στο Champions League με την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός παίζει στο έδαφος της αντίπαλής του (της ΑΕΚ). Είναι ξεκάθαρο ότι σε έναν τελικό δεν ισχύουν τα ίδια”, ανέφερε ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Σχετικά με το αν η Φιορεντίνα είναι φαβορί, η απάντησή του ήταν: “Ναι, αλλά σε έναν τελικό αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία. Δείτε τι συνέβη ανάμεσα σε Αταλάντα και Μπάγερ Λεβερκούζεν. Μετά από τους δύο περσινούς τελικούς, είναι η σειρά της Φιορεντίνα τώρα να το πάρει σπίτι”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον βασικό τερματοφύλακα της Φιορεντίνα: “Στην Ιταλία υπάρχει πάντα κριτική, με τον προπονητή να είναι ο πρώτος στόχος και τον τερματοφύλακα το δεύτερο θέμα. Ο Τερατσάνο ενδέχεται να μην έχει την ίδια προβολή με άλλους, αλλά τα τελευταία χρόνια στη Φιορεντίνα έχει αποδείξει την αξία του. Η σωτηριοφόρα απόκρουσή του στη Μπριζ ήταν καθοριστική για τον δρόμο της ομάδας προς τον τελικό. Μπορεί να έχει κάποια λάθη, αλλά τον γνωρίζω και τον σέβομαι. Δίνει δικαιώματα στην κριτική, αλλά ξέρω το ρόλο του Σαβοράνι, ο οποίος επηρέασε την απόδοσή του Τερατσάνο.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ