Σόνγκ για αποκλεισμό Ονάνα: «Του έλεγα να μη ρισκάρει και απάντησε πως δεν έχει χρόνο για μένα»!

Βίντεο που διέρρευσε έρχεται να επιβεβαιώσει τον λόγο που ο Ονάνα έμεινε εκτός εθνικής Καμερούν από τον Σονγκ, με τον προπονητή του Καμερούν να συζητάει το πως οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση μετά την αδιαφορία του τερματοφύλακα της Ίντερ στα λόγια του.

Στο εν λόγω βίντεο που τραβήχτηκε εν αγνοία του Ριγκομπέρτ Σονγκ στο γραφείο του, ο ίδιος φαίνεται να λέει τα εξης:

«Την ημέρα του ματς απέναντι στη Σερβία είπα στον Ονάνα ότι ήθελα να του μιλήσω, τότε άρχισε να κλαίει και του απάντησα ότι δεν έχω χρόνο να σου μιλήσω για αυτά τα πράγματα. Σε κάλεσα χθες και δεν ήρθες να μου μιλήσεις. Είναι δυνατόν να μιλάω στους Αμπουμπακάρ, Τσούπο Μοτίνγκ που έχουν εκπροσωπήσει τόσο τη χώρα και δε μπορώ να μιλήσω σε σένα»;

Στη συνέχεια ανέλυσε το συνέβη πραγματικά στην προπόνηση :

«Στην προπόνηση ο Αντρέ έκανε σόου… παίρνει τόσα πολλά ρίσκα στο χορτάρι. Του το επανέλαβα πολλές φορές δεν χρειάζεται να ρισκάρεις τόσο στείλε την μπάλα στα πλάγια του γηπέδου όχι στο κέντρο. Τότε μου απάντησε πως παίζει και δεν έχει χρόνο να μου μιλήσει. Αντί να έρθει να μου μιλήσει πήγε και συνάντησε τον Ετό».

Κατά τον αποκλεισμό του Αντρέ Ονάνα οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για πειθαρχικό παράπτωμα λόγω της άρνησης του να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του, πράγμα που φαίνεται να επιβεβαιώνεται μετά το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα με τον προπονητή των «αδάμαστων λιονταριών»να εξηγεί το τι συνέβη.

Το Καμερούν έμεινε εκτός συνέχειας του Παγκοσμίου Κυπέλλου τερματίζοντας στην τρίτη θέση του έβδομου ομίλου με τέσσερις βαθμούς πίσω από Βραζιλία και και Ελβετία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ