Σιούτης: «Δεν υποτιμήσαμε τη Λιμόζ, παίξαμε καλύτερη άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο»

Στο βελτιωμένο πρόσωπο που έδειξε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τη Λιμόζ, στάθηκε ο Γιάννης Σιούτης μετά τη σπουδαία νίκη με ανατροπή των «κιτρινόμαυρων».

Επιπλέον, ο συνεργάτης του Ηλία Καντζούρη υπογράμμισε ότι η ομάδα του δεν υποτίμησε τον αντίπαλό της.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Σιούτης μίλησε στην Cosmote TV για:-τη σημασία της νίκης και την εικόνα της ΑΕΚ: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Ερχόμαστε από μια σειρά αγώνων και δεν είναι εύκολο να είσαι προετοιμασμένος. Στο β’ μέρος είχαμε πολύ καλή απόδοση και στο τέλος πήραμε και μια διαφορά που ίσως φανεί πολύτιμη».

-το εάν η ΑΕΚ υποτίμησε τη Λιμόζ: «Δεν υποτιμήσαμε τη Λιμόζ. Στην άμυνα μας στο πρώτο μέρος ήμασταν παθητικοί, δεν είχαμε επικοινωνία, εκείνοι είχαν εκπληκτικό ποσοστό στα τρίποντα και εμείς δεν εκτελέσαμε σωστά. Ηρεμήσαμε στο β’ μέρος, παίξαμε καλύτερη άμυνα και κύλησε το ματς όπως θέλαμε».

-το πόσο καθοριστικό είναι το ματς στη Γαλλία: «Πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση για 40 λεπτά και να εκτελούμε σωστά. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά, να είμαστε καλά γιατί μεσολαβούν πολλά ματς και να πάμε εκεί να παίξουμε στο 100%».

-το πόσο βοήθησαν οι προσθήκες Γιάνκοβιτς-Γόντικα: «Μεγάλωσε το βάθος στην ομάδα, δεν πήρε χρόνο για να προσαρμοστούν και μας βοηθάνε».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ