Σίμος: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Γιώργος Σίμος τόνισε πως δεν κινδύνευσαν στο πρώτο ημίχρονο από τους Θεσσαλούς και ανέλαβε την ευθύνη για τα πεπραγμένα του δεύτερου ημιχρόνου, περιμένοντας να είναι έτυμη η ομάδα για τη ρεβάνς σε δύο εβδομάδες στο Ηράκλειο, ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες του επερχόμενου ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά: «Τελείωσε ο πρώτος αγώνας για το Κύπελλο, με ένα σκορ που δεν είναι αυτό για το οποίο ήρθαμε, αλλά πρέπει να το αποδεχτούμε. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν κινδυνεύσαμε και είχαμε κάποιες στιγμές που μπορούσαμε να απειλήσουμε τον αντίπαλο.

Αλλά, στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν ήταν αυτή που θέλαμε, δεχτήκαμε γκολ που ήταν εύκολα να τα αντιμετωπίσουμε. Η ευθύνη είναι δική μου κι εγώ είμαι ο υπεύθυνος που πρέπει να βρω τον τρόπο να βοηθήσω τους παίκτες και την ομάδα για το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Όταν έρθει ο επαναληπτικός, εγώ είμαι αυτός που πρέπει να έχω έτοιμη την ομάδα για να ‘γυρίσουμε’ αυτό το αποτέλεσμα».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχει υψηλό δείκτη δυσκολίας και γιατί η αντίπαλη ομάδα βρίσκεται σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση και γιατί η δική μας ομάδα δεν έχει τα αποτελέσματα που θέλουμε το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό δεν λέει κάτι.

Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να προετοιμαστούμε αυτές τις μέρες για να πάμε σε αυτό το παιχνίδι και να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, πρέπει να βρίσκουμε την ομαδικότητα και τον εγωισμό που έχει αυτή η ομάδα, ώστε να μπορέσουμε να προσπερνάμε τις δυσκολίες και να μπούμε ξανά στον δρόμο που θέλουμε».

Λόπεθ: «Δεν θα είναι εύκολο το δεύτερο παιχνίδι»

Ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε το πρώτο βήμα ο Βόλος

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ