Σε αδιέξοδο Μίλαν και Λεάο – Εξαλλος ο Μαλντίνι με παίκτη και ιδιοκτησία

Μίλαν και Ραφαέλ Λεάο δεν μπορούν ακόμη να καταλήξουν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου και υπάρχουν πολλά νεύρα.

Οι Ροσονέρι έχουν διάφορα αγωνιστικά θέματα που θα πρέπει να λύσουν, όπως δείχνουν οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα. Παράλληλα, όμως, έχουν και κάποια άλλη ανοιχτά θέματα, τα οποία δεν αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι. Αφορούν τα συμβόλαια, όπως για παράδειγμα αυτό του Λεάο. Ενα θέμα που άνοιξε από την περσινή σεζόν και δεν έχει κλείσει ακόμη. Και είναι αμφίβολο πλέον και αν θα κλείσει ποτέ, σύμφωνα τουλάχιστον με τη Gazzetta dello Sport. Γιατί αυτά που αναφέρει σήμερα (31/1) σε σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα δεν είναι και τόσο ευχάριστα.

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ της GdS γράφουν ότι το ραντεβού που έγινε ανάμεσα στον Πάολο Μαλντίνι και τον παίκτη ολοκληρώθηκε με άσχημο τρόπο. Με πραγματικό άσχημο τρόπο. Γιατί; Επειδή υπάρχει πολύ μεγάλη διαφωνία σε ό,τι αφορά τη ρήτρα του συμβολαίου. Τώρα, αυτή είναι στα 150 εκατ. ευρώ. Για να ανανεώσει, όμως, ο Λεάο ζητάει να πέσει στα 70-80 εκατ. ευρώ. Η Μίλαν, από την άλλη πλευρά, δεν θέλει κάτι τέτοιο. Θέλει η ρήτρα να παραμείνει στα 150 εκατ. ευρώ ή αλλιώς να βγει εντελώς. Να μην υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης και να αξιολογήσουν οι Ροσονέρι τις προτάσεις που θα γίνουν από ενδιαφερόμενους.

Κια δύσκολη κατάσταση γενικά, όπως τουλάχιστον την περιγράφει η Gazzetta dello Sport, με τον Μαλντίνι να έχει νεύρα. Πολλά. Τόσο με τον παίκτη και τη στάση που κρατάει στις διαπραγματεύσεις, όσο και με την ιδιοκτησία, η οποία δεν λέει με τίποτα να γίνει λίγο πιο «large» στα οικονομικά, παρά την αύξηση εσόδων που κατάφερε η ομάδα με τα αποτελέσματά της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ