Σαραγόσα: «Παίξαμε καλά για 70′, υπάρχει αλληλοεκτίμηση με τον Αμπασκάλ»

Στο καλό «πρόσωπο» που έδειξε ο Πανσερραϊκός στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς του με τον Βόλο, στάθηκε ο Ζεράρντ Σαραγόσα μετά τον αποκλεισμό της σερραϊκής ομάδας στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Πανσερραϊκού αναφέρθηκε και στον ομόλογό του στον πάγκο της ομάδας του Βόλου και συμπατριώτη του, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ.

Αναλυτικά, ο Ζεράρντ Σαραγόσα μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για:– το ματς: «Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε ότι θα παίξουμε με τον Βόλο, είχαμε κάποιος ενδοιασμούς και φόβους, γιατί ξέρουμε ότι ο Βόλος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Όμως, προσπαθήσαμε και παίξαμε με όλες τις δυνάμεις μας, παίξαμε πάρα πολύ καλά για 70 λεπτά. Η ατυχία μας ήταν τα γκολ και το οφσάιντ και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε μ’ αυτή τη δύναμη όπως παίξαμε και σήμερα».

– τον συμπατριώτη και συνάδελφό του, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ: «Δεν γνωριζόμασταν, σήμερα γνωριστήκαμε. Είμαστε και οι δύο Ισπανοί, ξέρω την πορεία του. Εκτιμώ πάρα πολύ την προσπάθειά του, όπως κι αυτός τη δική μου».


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ