Σάντος: «Η εικόνα που είχαμε δεν είναι καλή, αλλά δεν είναι αυτή η εικόνα μας»

Μπορεί να ήρθε η νίκη για την Πορτογαλία επί της Κροατίας στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά ο Φερνάντο Σάντος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας επεσήμανε ότι δεν του άρεσε αυτό που είδε από τους παίκτες στο γήπεδο αλλά υπογράμμισε –γεμάτος αυτοπεποίθηση- ότι η κανονική εικόνα της ομάδας του δεν είναι αυτή.

«Δεν είχαμε ένταση στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε, αλλά χωρίς ένταση σε ένα δύσκολο γήπεδο. Έπρεπε να προσαρμοστούμε, το πέρασμα της μπάλας ήταν πιο δύσκολο, οπότε έπρεπε να παίξουμε διαφορετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με μεγάλη ένταση, κερδίζοντας τις δεύτερες μπάλες, γιατί αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται επίσης έτσι. Τα παιχνίδια δεν κερδίζονται μόνο παίζοντας χαριτωμένα…. Κάναμε το 2-1, αλλά μετά ξεκινήσαμε ξανά με τον ίδιο χαμηλό ρυθμό και επιτρέψαμε στην Κροατία, με 10 παίκτες, να σκοράρει. Καταλήξαμε να κερδίζουμε και ήμασταν οι μόνοι νικητές, γιατί ήμασταν καλύτεροι, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι», ανέφερε ο Σάντος και συνέχισε:

«Χρειαζόμαστε τώρα χρόνο για να διορθώσουμε αυτά τα λάθη και θα το έχουμε μόνο τον Μάρτιο. Δεν μπορούμε να μείνουμε ακίνητοι σε αυτά τα δύο παιχνίδια, γιατί είχαμε τέσσερις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις. Αυτή η εικόνα δεν είναι καλή, αλλά δεν είναι η εικόνα μας», κατέληξε.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ