Σάκκαρη: Χαρούμενη με την ανατροπή στο δεύτερο σετ

Η Μαρία Σάκκαρη εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ανατροπή που πέτυχε στο δεύτερο σετ του αγώνα της. Τόνισε ότι η αντίπαλός της, η Τζιόρτζι, είναι μια σκληρή και απρόβλεπτη αθλήτρια. Ανέλυσε τον τρόπο που έπαιξε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη συμπαράσταση που λαμβάνει από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες οπαδούς της.

Περιγράφοντας τη νίκη της, η Σάκκαρη ανέφερε ότι πάντα είναι δύσκολο να παίζεις ενάντια στην Καμίλα και ότι αυτή η παίκτρια είναι απρόβλεπτη, σκληρή και εκπληκτική. Ήταν ευχαριστημένη που κατάφερε να ανατρέψει την αρνητική της κατάσταση στο δεύτερο σετ και είπε ότι είναι ευτυχής που φτάνει στα προημιτελικά του τουρνουά.

Όσον αφορά το γεγονός ότι κέρδισε πολλά rallies με μεγάλη διάρκεια, η Σάκκαρη ανέφερε ότι ήταν ένας από τους στόχους της, να προσπαθήσει να παίξει πόντους μεγάλης διάρκειας.

Τέλος, η Σάκκαρη ευχαρίστησε τους Έλληνες οπαδούς που βρέθηκαν στην αρένα και την υποστήριξαν, παρατηρώντας ότι η Ελλάδα είναι μακριά και δεν ξέρει αν όλοι είναι Έλληνες ή απλά υποστηρικτές της. Όμως, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της που οι οπαδοί αυτοί ήρθαν και την υποστήριξαν με τέτοια ζέστη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ