Προβλήματα με κήλες για Πόλακ

Η Ελένη Πόλακ υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει μικρές κήλες στο σώμα της και αυτές της προκαλούν τους πόνους που νιώθει στη μέση.

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ έχει ήδη περιορίσει την προπόνησή της, κάτι που αναμένεται να κάνει και το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπειών, το οποίο θα περιορίσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

«Οι πόνοι που έχει η Ελένη δεν της επιτρέπουν να γυμναστεί κανονικά. Δεν είναι πολλά αυτά που μπορούμε να κάνουμε, αρχικά θα ακολουθήσουμε το πρόγραμμα αποθεραπείας που έχει συστήσει ο γιατρός και θα περιορίσουμε τον όγκο προπόνησης», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μανώλης Καραγιάννης, και συμπλήρωσε πως:

«Ακόμη δεν ξέρω τι θα κάνουμε με τους αγώνες του χειμώνα. Θα αξιολογήσουμε βήμα, βήμα την κατάσταση. Με βάση τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει, ο πρώτος αγώνας είναι στις 3 Φεβρουαρίου στην Οστράβα».

Η 25χρονη πρωταθλήτρια ευελπιστεί να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και να είναι παρούσα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Βελιγραδίου, 18-20 Μαρτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ