Πρώην αντιπρόεδρος Φενέρ: «Ο Ζοτς είχε απορρίψει μεγάλη πρόταση από ΤΣΣΚΑ και εθνική Ρωσίας!»

Πρόταση από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την εθνική Ρωσίας, με αρκετά χρήματα, είχε απορρίψει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς όταν εργαζόταν στη Φενέρμπαχτσε επί προεδρίας Αζίζ Γιλντιρίμ (σ.σ. μέχρι το 2018), όπως αποκάλυψε ο τότε αντιπρόεδρος της ομάδας, Οζάν Μπαλαμπάν.

«Για να κάνεις μία νέα συμφωνία με ένα όνομα, όπως αυτό του Ομπράντοβιτς, δεν περιμένεις να λήξει το συμβόλαιο. Ο προγραμματισμός γίνεται έναν χρόνο πριν. Όταν ήρθε ο Μάιος και δεν υπήρχε ακόμη συμφωνία, τότε σκέφτηκα πως προέκυψε κάποιο πρόβλημα. Αυτά είναι συμβόλαια καρδιάς. Με τον Αζίζ Γιλντιρίμ (σ.σ. τον πρώην πρόεδρο της Φενέρ) η συμφωνία πήρε τρία λεπτά, ούτε καν πέντε λεπτά», δήλωσε αρχικά στη «Milliyet» ο πρώην αντιπρόεδρος της Φενέρ, για να συνεχίσει:

«Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, ο Ομπράντοβιτς δέχθηκε πρόταση από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την εθνική ομάδα της Ρωσίας. Μάλιστα, του πρόσφεραν αρκετά χρήματα, αλλά εκείνος συνέχισε με εμάς, γιατί ήταν χαρούμενος εδώ. Πάντα σκεφτόταν την ομάδα και τους παίκτες του. Ήθελε να πληρώνονταν οι παίκτες του πρώτα. Δεν ανησυχούσε για τα δικά του χρήματα. Στη δική μας θητεία, υπήρξε μία καθυστέρηση 37 ημερών στις πληρωμές».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ